Category header
HomeWetenschapGeschiedenisMensenNatuurEntertainmentFaits Divers

faits divers

Dikkerdjeskamp voor honden

Shanna Verspreet

8 Augustus 2014

main article
Credit: flickr.com

Een snoepje, een koekje, een avondje in de zetel liggen - en maar bijkomen! Het geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor onze huisdieren. Veel baasjes geven aan dat ze weinig tijd hebben om hun honden uit te laten. En vaak compenseren ze dat met wat extra aandacht in huis - inclusief veel eten, natuurlijk. Onze huisdieren worden dikker en dikker, maar gelukkig kan je ze nu op dikkerdjeskamp sturen!

In Amerika zijn er de afgelopen jaren enkele sportzalen geopend, speciaal voor honden. Baasjes kunnen er met hun te zware viervoeters heen om te fitnessen. Personal trainers staan klaar om ze met raad en daad bij te staan - de trainingen zijn dan ook niet goedkoop. Prijzen kunnen oplopen tot $100 per dag. Of je kan je hond wegbrengen voor een volledige maand, voor een luttele paar duizend dollar.

Een tip: zwemmen is goed voor zowat elke hond! Ze halen er veel beweging uit en het is niet belastend voor de gewrichten. Natuurlijk wil iedereen nu een video zien van honden in de fitness... Alsjeblieft! Graag gedaan!

smithsonianmag.com