Category header
HomeWetenschapGeschiedenisMensenNatuurEntertainmentFaits Divers

entertainment

'Fallout 4 ruïneerde mijn leven!'

Shanna Verspreet

14 April 2016

main article
Credit: wikimedia.org

Een 28-jarige man uit Rusland is enorm verslaafd geraakt aan de game Fallout 4. Het werd zelfs zo erg dat hij Bethesda, de ontwikkelaar en uitgever van het spel, wil aanklagen. Want dankzij hen is zijn leven helemaal geruïneerd!

Geen grap: de man speelde het spel drie weken aan een stuk. Hij stopte alleen af en toe om te slapen. Hij werd ontslagen op het werk omdat hij niet kwam opdagen - duh - en zijn vrouw vertrok omdat hij haar drie weken lang negeerde.

wikimedia.org - het logo van Fallout 4
credit: wikimedia.org - het logo van Fallout 4

Allemaal de schuld van het spel, vindt de Rus. Eigenlijk wou hij het gewoon een paar avonden uitproberen, maar hij wist niet dat het zo verslavend zou zijn. Die waarschuwing zou dus toch echt op de verpakking moeten staan!

Voor al zijn lijden verwacht de man een compensatie van 500.000 Russische roebel, omgerekend zo'n 6700 euro. Zijn advocaten zeggen dat ze 'wel zullen zien' wat ze kunnen krijgen... Die hebben er dus duidelijk niet veel vertrouwen in. Laat het je vooral niet tegenhouden om Fallout 4 zelf te proberen, zolang je daarnaast ook gewoon je leven leidt!

walyou.com