Adverteren

Hersenvulsel is Ad Free

Momenteel zal je op Hersenvulsel geen advertenties tegenkomen. Het is een gratis website die 100% op passie en liefde draait. Dat zie je niet vaak! Toch sluiten we niet uit dat we in de toekomst advertenties zullen gebruiken om geld te genereren met deze website. Met die inkomsten zouden we bijvoorbeeld de domeinnaam kunnen financiëren en andere leuke projecten uit de grond stampen.

Ik wil adverteren op Hersenvulsel

Als jij zelf advertentieruimte wil kopen op deze website, luisteren wij graag naar jouw voorstel. Let wel dat wij geen voorstellen aanvaarden voor oneerbare content of voor een manier van adverteren die de gebruikservaring van onze bezoekers kan schaden. Voor interessante voorstellen kunnen we een op maat gemaakte overeenkomst sluiten.

Kan ik gesponsorde content op Hersenvulsel laten plaatsen?

Ja, dat is mogelijk. Met gesponsorde content bedoelen we een artikel over bijvoorbeeld een bepaald product of een bepaalde dienst waarover wij interessante weetjes kunnen vertellen. Zo brengen we onze lezers op de hoogte van dat product én krijgen wij interessante content. Let er wel op dat wij enkel ingaan op voorstellen waarover we een interessant artikel kunnen schrijven dat binnen de stijl van Hersenvulsel past.

MEER INFO

info@hersenvulsel.be